Bureau Opdrachtgevers

Overheid

Van jongs af aan werken wij voor zeer diverse opdrachtgevers in de overheid en non-profit sector. Het blijft een uitdaging om aan iedere opdracht een eigen karakter mee te geven. Met goed doordachte concepten durft de overheid regelmatig een innovatief gezicht te laten zien.

Bedrijfsleven

De veelzijdigheid van het bureau staat garant voor een unieke 'eigen' inbreng in de opdrachten die wij voor het bedrijfsleven uitvoeren. Voor concept en visualisering zijn wij altijd op zoek naar verrassende, aansprekende en heldere oplossingen.

Cultuur & educatie

In de bedrijfsfilosofie onderschrijft 2D3D Design het belang om met regelmaat opdrachten uit te voeren voor de culturele en educatieve sector. Dit heeft geresulteerd in een grote variëteit aan opdrachten. Veelal uitdagende en prikkelende projecten waar met de nodige durf en interactie met de opdrachtgevers de grenzen worden opgezocht.

Zorg & welzijn

De mogelijkheid om zorg-
ontwikkeling te versterken door bundeling van krachten heeft geresulteerd in verschillende fusies van zorginstellingen. Het ontwikkelen en vormgeven van middelen voor fusiecommunicatie
is één van de kernactiviteiten van 2D3D Design.