Expertises

Door de toenemende grootte, complexiteit en het multidisciplinaire karakter van uiteenlopende opdrachten heeft 2D3D Design specialisten op meerdere gebieden van communication design. Onze expertises zijn met name gericht op onderstaande gebieden.

Corporate & Campaign identity

2D3D Design is gespecialiseerd in corporate identity programma's en ervaren in het selecteren en vormgeven van uiteenlopende media. Zo maken wij het gezicht van een organisatie op een unieke wijze zichtbaar in een visuele corporate identiteit en desgewenst ook in een nieuwe naam.

Naar projecten
Corporate & Campaign identity

Exhibititions & Public space

Of het nu gaat om stands, een informatiecentrum of een paviljoen op een wereldtentoonstelling, voorop staat dat de opgave vertaald wordt in een coherent beeld dat past in de vraag en de omgeving. Doelstellingen van de opdrachtgever worden hier vertaald in ideeën en concepten voor bezoekers
en gebruikers. Naast concept-ontwikkeling, ontwerp en directievoering zijn bezoekersmanagement, programmering en exploitatie speerpunten in de ontwikkeling en realisatie van informatievoorzieningen in de publieke ruimte.

Naar projecten
Exhibitions & Public space

Infographics & Illustrations

'Een beeld vertelt meer dan 1000 woorden' Een veelgehoorde uitspraak maar zeer zeker van toepassing bij zorgvuldig en inventief ontworpen infographics. In een goede infographic is niet alleen de esthetiek op niveau maar ook de kwaliteit van het informatiegehalte. 2D3D Design heeft specialisten in huis die deze informatie, data en kennis snel en helder kunnen omzetten in grafische beelden zoals modellen, tekens, kaarten, illustraties en 3D-tekeningen.

Naar projecten
Infographics & Illustrations

Interaction & Motion Design

Animaties bij de opstart van de computer, logo's in beweging en geanimeerde infographic's, narrowcasting bij het benzinestation; Motion Design is niet
meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Simpel gezegd is Motion Design grafische vormgeving in een actieve filmische vorm, krachtig en direct in zijn communicatie en daardoor zeer toegankelijk.

Naar projecten
Interaction & Motion Design

Way finding

De kunst van een optimale bewegwijzering is ‘de optimale fit binnen de uitgangspunten van de architectuur’. De mens in relatie tot het gebouw of het terrein. Naast statische informatie is er veelal ook behoefte aan dynamische informatie die bijvoorbeeld gegenereerd wordt door digitale middelen en getoond wordt op monitoren, lichtkranten e.d. De samenhang in vormgeving van alle bewegwijzeringsmiddelen bepaalt het succes van de bewegwijzering.

Naar projecten
Wayfinding